İstinye İskele Çay Bahçesi
11:06

İstinye İskele Çay Bahçesi



Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü tam cepheden gören manzaraya sahip olan İstinye İskele Çay Bahçesi İstanbul’un İstinye ile Yeniköy semtleri arasında kalıyor. Köprüyü tam ortasından görebilme şansını yakalayabileceğiz bu İstinye İskele Çay Bahçesi’nde kahvaltı yapma imkanınız da mevcut.  

Fiyatlarına sahip olduğu manzaranın katma değeri katılmamıştır. İstinye Marine'nin yanında bulunan, İstanbul Boğazı’nın içerisinde kahvaltı yapma hissi veren konuma sahip olan İstinye İskele Çay Bahçesi’nde özellikle yaz aylarında akşamları yer bulmak biraz çilelidir. Garsonları yakalayıp sipariş vermek için biraz çaba sarf etmeniz gerekiyor. Personelleri biraz ilgisizdir maalesef. İstinye Koyu’nun çıkış noktasında bulunduğundan birkaç metre ötesinden geçen tekneler de manzaranıza değer katacaktır.  

İstinye İskele Çay Bahçesi tam olarak İstinye İskelesi’nin yanında bulunmaktadır. Denize sıfır ve etrafının 4’te 3’ü denizle çevrili olan İstinye İskele Çay Bahçesi’ne toplu taşımayla gidecekler Kabataş’tan kalkan 25E, Beşiktaş’tan kalkan 40B otobüsleriyle, Beşiktaş’tan kalkan minibüslerle yada akşam saatlerinde kalkan Eminönü - Anadolu Kavağı vapuruyla ulaşabilirler. 

Özel araçlarıyla gelecek olanlar içinse otoparkları mevcuttur. Boğazda çay tadını yaşayabileceğiniz en güzel mekanlardan biri olan İstinye İskele Çay Bahçesi’nde sakin ve huzurlu bir ortamda keyif anlar yaşayacağınıza eminim. Günün her saati farklı bir manzaraya sahip olan bu güzel yere özellikle yaz aylarında akşamları Boğaz Köprüsü’nün ışıklı manzarası eşliğinde serinlemek amacıyla gitmelisiniz.

1 yorum :

  1. Artık İzmir lokmacısı da burada bulunuyor. Gece manzarası harika. Ortamı güzel. Deniz kenarında masa kapmak biraz sıkıntılı. Pusuda olmanız gerekir.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler