Çubuklu Hayal Kahvesi
19:14

Çubuklu Hayal Kahvesi


İstanbul Beykoz ilçesinde boğaz kenarında 15 yıldan uzun süredir kahvaltı ve akşam yemeği mekanı olan Çubuklu Hayal Kahvesi, konserlere, partilere, kutlamalara, organizasyonlara ve düğünlere de ev sahipliği yapmaktadır.

Sahip olduğu manzarayla misafirlerini cezbeden Çubuklu Hayal Kahvesi, Anadolu Yakası’nda olması sebebiyle Güneş’in Avrupa Yakası üzerinden batarken İstanbul Boğazı’nda yansıyan ışıklarının izlenebilmesi avantajına sahiptir. Beykoz ilçesinde bulunması sebebiyle olsa gerek sessiz bir ortama sahiptir. Çubuklu Hayal Kahvesi’ne Avrupa Yakası’ndan gitmek için İstinye’ye herhangi bir şekilde ulaşıp, İstinye Deniz Otobüsleri İskelesi’nin hemen yanından kalkan teknelere binip ücretsiz ulaşabilirsiniz. 

İstinye’ye Beşiktaş yönünden sahil yolundan veya Barbaros Bulvarını geçip Büyükdere Caddesi’nden Maslak’a ulaşıp İstinye Sapağına girebilirsiniz. Anadolu Yakası’ndan gelmek isteyenler sahil yolunu kullanarak Beykoz’a doğru gittiklerinde Paşabahçe ve Hidiv Kasrı'nı geçtikten sonra Çubuklu’ya gelmeden Hayal Kahvesi’ni görebileceklerdir. Araçlarınızı 25 lira karşılığında park edebileceksiniz. Özellikle yaz günlerinde birçok konserin düzenlendiği Çubuklu Hayal Kahvesi’nde, sabahları eşsiz manzara eşliğinde kahvaltınızı saat 15:00’a kadar yapabilirsiniz. Hava güzel olduğunda bu alternatifi değerendirmelisiniz.

Akşam eğlence mekanı olarak bilinen Çubuklu Hayal Kahvesi’ne kahvaltı amaçlı da gitmenizi öneririm. Düğününüzü de yapabileceğiniz mekanlar arasında bulunan Çubuklu Hayal Kahvesi biraz bütçenizi zorlayabilir. Akşam yemeği için de tercih edebileceğiniz yer olan Çubuklu Hayal Kahvesi’nin yemekleri genel olarak güzeldir. Personel çoğu yerde olduğu gibi mekana yakışmayan davranışlarla birlikte bazen ilgisiz davranabiliyor. 

Bütün kriterleri değerlendirdiğimizde ise Çubuklu Hayal Kahvesi gidilecek mekanların başında gelmektedir. Manzarasıyla ve farklı havasıyla insanı büyüleyen gece eğlencesi mekanı  Hayal Kahvesi’ne günün her saati farklı bir etkinlik için gidebilirsiniz.

2 yorum :

  1. çubuklu hayal kahvesinde konserler bir başka gerçekten...

    YanıtlaSil
  2. gerçekten gidip güzel zaman geçirilebilecek bir yer.gündüzü ayrı bi güzel gecesi apayrı güzel tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler