Forum İstanbul
21:13

Forum İstanbul


Bayrampaşa ilçesinde bulunan Forum İstanbul, Avrupa’nın en büyük alışveriş merkezi olma özelliğine sahiptir. Özellikle hafta sonu ne kadar büyük olsa da içindeki kalabalık nedeniyle neredeyse iğne atsanız yere düşmeyecektir.

Ulaşımın kolaylığı ve çevre yerleşim yerlerinin kalabalık olması sebebiyle insanların akın ettiği yer olan Forum İstanbul diğer alışveriş merkezlerinden kendisini üstün kılan herhangi bir özelliği olmamasına rağmen bu kadar kalabalık olması düşündürücüdür. Büyük alana kurulan Forum İstanbul içinde gezerken kaybolmanız olasıdır. Labirenti andıran mimarisiyle insana yön bulma hissini kaybettiren Forum İstanbul mimari açıdan birçok alışveriş merkezinden kötüdür. 
 
Forum İstanbul her geçen gün gerçekleştirilen etkinlikler ve sahip olduğu eğlence alanları nedeniyle diğer alışveriş merkezlerinden farklı yanlara da sahiptir. Forum İstanbul’a gitmek için Aksaray ve Atatürk Havalimanı arasında çalışan metroya binerek Kocatepe durağında inip gidebilirsiniz. Metrobüsle bu metroya Merter veya Zeytinburnu duraklarından aktarma yapabilirsiniz. 

Kendi araçlarıyla Forum İstanbul’a gitmek isteyenler Esenler Otogarı’na doğru gidip hemen karşısında bulunan Forum İstanbul’a tabelaları takip edere ulaşabilrler. 265 adet mağazayı bünyesinde barındıran Forum İstanbul’da birçok sektörden kaliteli markayı da bulabilirsiniz. Sadece Alışveriş Merkezi olarak değil, kurulan ilk dev akvaryum olan Turkuazoo ile de ziyaretçi çeken Forum İstanbul’da bowling oynayabileceğiniz yer de vardır. 

Jurrasic Land’e de ev sahipliği yapan Forum İstanbul’da farklı eğlence alanları ve etkinliklerle güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ailenizle ve çocuklarınızla rahatça alışveriş yapma imkanı sunan Forum İstanbul, ev dekorasyonu, elektronik alet sektörünün en önemli markalarının en büyük mağazalarına sahip olduğundan tercih edilen mekanlar arasındadır.

Dev yapı marketlerinin de hemen yanında bulunması buraya gidenlerin tercih sebepleri arasında. Ayrıca yeni açılan Türkiye'nin en büyük akvaryumlarından birine de ev sahipliği yapmaktadır. Sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında açık olan Forum İstanbul’a ulaşırken kullanacağınız metro oldukça kalabalıktır. Bu kalabalığı yemek katında da görebileceğiniz yer olan Forum İstanbul’da birçok kesime hitap eden farklı lezzetlere sahip restoran ve cafeler bulunmaktadır. İçerisinde birçok eğlence merkezleri bulunup alışveriş yapabileceğiniz yer olması sebebiyle Vialand'e benzemektedir. Bu büyük alışveriş merkezi içerisinde özellikle kışın ve soğuk günlerde kapalı alanda güzelce vakit geçirebilirsiniz.

6 yorum :

  1. Forum istanbul herzaman ilgimi çekmiştir zaten şimdi bu yazıyıda okudum harbiden gidilecek görülecek yermiş

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten inci gibi bir yer, geçen yaz gitmiştim harika

    yazı ıcın teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. ankarada oturuyorum fakat istanbula gider gitmez ilk gideceğim yerlerden biri olacak gerçekten harika bir yer

    YanıtlaSil
  4. yanıbaşımda bir yer ama gitmeye hep üşenmişimdir şimdi bunları gördükten sonra kesin giderim

    YanıtlaSil
  5. şehir dışından İstanbul'a gidenler için kesinlikle uğranmadan geçilmemesi gereken bir yer.

    YanıtlaSil
  6. Daha bugün Forum İstanbuldaydım.Gitmeyen varsa gitmeli.Tavsiye ederim özellikle akvaryumu

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler