Optimum Outlet
12:55

Optimum Outlet

Birçok şehirde bulunduğu gibi İstanbul’da da yer alan Optimum Outlet, Anadolu Yakası’nda yer alan önemli alışveriş merkezlerinden biridir.

Yaklaşık olarak yılda 10 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapan Optimum İstanbul, outlet mağazalarıyla markaların ürünlerini ucuza satın alabileceğiniz yer özelliği taşımaktadır. Kadıköy ve Kozyatağı arasında buluması nedeni ve ulaşım kolaylığı nedeniyle de tercih edilen İstanbul Optimum Outlet’e  gitmek için Avrupa yakasından gitmek için metrobüsü kullanarak Söğütlüçeşme Durağı’ndan inip Sahrayıcedit’ten geçen otobüslere binmelisiniz. 
 Kadıköy Kartal arasında hareket eden metroyu kullanarak da Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’ne ulaşabilirsiniz. Özel araçlarıyla gitmek isteyenler E5’in yanında bulunan Optimum Outlet’te ücretsiz otopark hizmetinden yararlanabilirler.
Mimarisi sayesinde Optimum İstanbul’un tamamı Güneş ışığı görmektedir, yuvarlak bir alan üzerine kuruludur. Optimum Outlet Alışveriş Merkezi İstanbul’un en büyük buz pistine de ev sahipliği yapmaktadır. Sadece alışveriş yapmayacağınız, güzel vakit geçireceğiniz bir eğlence ve yaşam merkezi de olan İstanbul Optimum Avrupa’nın en iyi Outlet’i ödülünün de sahibidir. 

Tanınmış kaliteli markaların dükkanları, restoran ve cafeleriyle eğlenceli bir gün geçirebileceğiniz yer olan Optimum Outlet’in sinema salonlarında ise İstanbul şartlarına göre uygun fiyatta yüksek kaliteli hizmetle filmleri izleyebilirsiniz. Çeşitli kampanyalarla ziyaretçileri de kendine çeken Optimum İstanbul, İstanbul’un önemli ve alışveriş yapma amacıyla gidilmesi gereken alışveriş merkezlerinden biridir.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler