Big Chefs Tarabya
21:35

Big Chefs Tarabya

İstanbul’un Tarabya semtinde 14. Şubesini açan Big Chefs, giderek durgunlaşan Tarabya’nın hayatını canlandırmış gibi görünüyor. 
Eski Türk filmlerinin meşhur manzarası Tarabya Oteli’ni karşıdan gören ve Tarabya Koyu’nun girişinde yer alan Big Chefs Tarabya, denizden gelen iyot kokusuyla karışmış ahşağ kokularının eşliğinde eşsiz bir manzara karşısında güzel ve lezzetli dakikalar geçirilebilecek bir yer. Eskiden Tarabya Plajı olan yer, talep olduğunda plajı tekrar kullanıma açmayı düşünüyor. Plajın olduğu yer şuan kapalı durumda.
İş çıkışı ve tatil günlerinde yoğun ilgiyle karşılaşan mekan 500 kişilik kapasiteye sahiptir. Büyük bir yer olmasına karşın yoğun ilgiden dolayı gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız önerilir. Maslak gibi çevre iş Dünya’sının kalbi olan yerlerden iş çıkışında akına uğrayan yerde yiyeceğiniz menüye de bağlı olarak ortalama 50 liraya kadar karnınızı doyurup keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Big Chefs Tarabya’ya ulaşmak için Hacıosman tarafından Tarabya sapağına saptıktan sonra ineceğiniz Tarabya bayırının bitişinde göreceğiz Mado’da sağa döndüğünüzde 100 metre ilerlemeniz gerekmektedir. Sahilden gelecekler ise Yeniköy tarafından gelip Kalender mevkini geçtikten sonra sağ tarafta bulunan Tarabya Big Chefs tabelalarını göreceklerdir. İstanbul’un en nadide yerlerin birinde bu nezih mekana uğramalısınız.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler