Fransız Bahçeleri
22:21

Fransız Bahçeleri

İstanbul Boğazı kenarında Tarabya semtinin Kuzeyinde yer alan Fransız Bahçeleri; düğün, toplantı, balo gibi organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz üst düzey bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Fransız Konsolosluğu’nun sahip olduğu çevresi büyük ağaçlarla kaplı bahçe, mavi ve yeşili aynı anda görebileceğiniz bir yerdedir.
Kireçburnu'na gelmeden, Marmara Üniversitesi Tarabya Kampüsü’nün de hemen yanında yer alan Fransız Bahçesi, kır düğünü yapacak kişilerin listesinde mutlaka bulunmalıdır. 2000 metrekarelik bir alan üzerinde bulunan Fransız Bahçeleri’ne gitmek için Maslak yönünden Hacıosman’a vardıktan sonra Tarabya yönünde ilerleyip Tarabya Oteli’ne gelmeden Ahi Çelebi Caddesine girmeniz gerekiyor. 
Sahil yolundan Fransız Bahçeleri’ne gelmek isteyenler ise, İstinye’den yolu takip edip Tarabya’ya ulaşabilirler. Açık havalarda organizasyon düzenlemek isteyenlerin tercih edebileceği başlıca yerlerden biri olan Fransız Bahçeleri, daha çok Fransızlar ve Fransız kökenli gruplarla ilişiği olanları yeri olsa da kapıları herkese açık. 
Düğün fiyatları kişi başı en az 80 Euro + KDV’den başlamaktadır. İçinde kış bahçesi ve piknik alanları da bulunan bu güzel yer biraz cebinizi zorlayabilir. Yaşayacağınız güzel dakikalar ve iyi hizmet bunu karşılayacaktır.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler