Poyrazköy Kadınlar Plajı
22:52

Poyrazköy Kadınlar Plajı


İstanbul'un Beykoz ilçesinde İstanbul Boğazı'nın başlangıç noktasında, 3. köprünün yapılacağı yerde bulunan Poyrazköy kadınlar plajı, sıcak yaz günlerinde sadece kadınların bulunduğu ortamda denize girmek isteyen kadınlara, denize girmelerine olanak sağlamaktadır.

Giriş ücretinin 2012 yılı itibariyle kişi başı 5 lira olduğu Poyrazköy kadınlar plajı'na her iki yakadan da ulaşım mevcut. Avrupa yakasından gitmek isteyenler Sarıyer'den ve boğazın çeşitli iskelelerinden günün belirli saatinde geçen vapurla gidebilirken, Anadolu yakasından gitmek isteyenler Beykoz-Kavacık istikametinden geçen 135 numaralı İETT otobüsleriyle ulaşabilirler.

Liman içerisinde bulunması nedeniyle dalgasız bir denizi olan Poyrazköy kadınlar plajı'nda, şezlong ve şemsiye bulunmamakla birlikte kendiniz getirebilirsiniz. Özellikle haftasonlarında İstanbul'daki tüm kadın plajlarında olduğu gibi yoğun kalabalığın bulunduğu plaj, haftaiçi günlerinde biraz daha ferahtır.Sıradan halk plajı görüntüsü veren Poyrazköy kadınlar plajı'na dışarıdan yiyecek ve içecek getirebilirsiniz.
Avrupa yakasında yakınında bulunan Altınkum Kadınlar Plajı'na kıyasla hem daha ucuz hem de daha nezih bir ortamda bulunan poyrazköy kadınlar plajı bulunduğu kategori içerisinde kalitesi vasatın üzerindedir. Sıcak yaz günlerinde kadınların gideceği yerler arasında bulunan Beykoz Poyrazköy kadınlar plajı, tüm kadınlar plajlarında olduğu gibi kötü hizmetle karşınıza çıkmaktadır.

89 yorum :

  1. ben ümranıyeden plaja nası gıdebılırım servısı varmı

    YanıtlaSil
  2. tüm gitmek isteyenler bizimle irtibat kurabilirler ulaşımı biz saglıyoruz telefon 05426714365

    YanıtlaSil
  3. kadınlar plajına gitmek isteyenler için adresimiz
    https://www.facebook.com/KadinlarPlajiPoyrazKoy
    0532 508 37 57 - 0532 424 69 93

    YanıtlaSil
  4. çok berbat bir yer hayatımda yaptığım en büyük yanlışlardan birisi oraya gitmekti çektiğim rezilliği bir ben bir allah bilir tur düzenleyen şirkette tam bir dolandırıcı ERAY tur diye bir kuruluş yarı saat bile duramadan kendi imkanlarımızla geri döndük

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olay hakkında detayşlı bilgi verir misiniz? Başka gidecekler fikir edinebilir sizin tecrübelerinizden.

      Sil
  5. aradığımız derdimizi anlattığımız halde bize yardımcı olmadılar olmadıkları gibi de birde akıl veriyolar utanmaz insanlar soyguncular

    YanıtlaSil
  6. bu insanlara kanmayın paranızı da yedirmeyin

    YanıtlaSil
  7. bizden aldıklarıda haram zehir zıkkım olsun

    YanıtlaSil
  8. Berbat bir yer,hizmet hic yok kadınlara ama her şeye para istiyorlar.
    Mesela bildığimiz şezlongun yarısı yok kalan yarı bölümü de tanılıcak halde değil buna rağmen bunu parayla kiralıyorlar.
    Her yer pislik içinde duş sularını bile kesiyorlar ama giriş de para almayı biliyorlar!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  9. bayanlar plajına ulaşım için anadolu yakasından evınıze en yakın noktadan servıslerımız vardır https://www.facebook.com/KadinlarPlajiPoyrazKoy sayfamızdan yada 0532 508 37 57 nolu telefon ile bilgi alabilirsiniz

    YanıtlaSil
  10. bukadar yorumdan sonra insanın gidesi varsada gitmezzz

    YanıtlaSil
  11. yorumlardan sonra gitmekten vazgeçtik

    YanıtlaSil
  12. bu kadar berbat bir yerse gitmeye hiç luzum yok,herşey para olmuş arkadaş

    YanıtlaSil
  13. bu kadar berbat bir yerse gitmeye hiç luzum yok,herşey para olmuş arkadaş

    YanıtlaSil
  14. biz dün gittik. deniz o kadar pistiki anlatamam çocuğum denizden mikrop kaptı ateşler içinde yandı . oturacak yer yok tam bir rezillik kimseye tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  15. Ya biz kizkardeslerimle gitmek istiyouz ama birincidi bayramda faliyette midir? Ve cidden o kadr kotu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüm kadınlar plajında olduğu gibi burda da yüksek kalite aramak yanlış olur. bayram nedeniyle belki biraz daha sakin olabilir kalabalık bakımından. bayramda kesin açık olacağından şüphe yok

      Sil
    2. Hmm peki tesekkurler

      Sil
  16. böyle güzel mekanları tannıttığınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. adamlar zaten kaliteli hizmet vermediklerini belirtmişler bu yazıyı görüpte halen gitmek zaten manyaklık olur yazılan yorumlarlada herşey ortada zaten

    YanıtlaSil
  18. kesinlikle gitmeyin derim

    YanıtlaSil
  19. niye diye sorsrsanız...ertur diye salak bı şirkete kızımla beraber rezervasyon yaptırdık.saatınde ordaydık ama şoför denen bana nerdeyse 1 saat uzaklıkta nerden bana ulaşacağını soruyor...baya bi bekledikten sonra tekrar ulaştım ve bana minibüsünün polisler tarafından bağlandığını ve gelemiyceklerini söylediler.ben orada 1 saat beklediğimemi yanıyım ,hazırlanıp çıktığımamı ,yoksasalak yerine konulduğumuzamı,siz karar verin ve ertur falan fasa fiso sakın tatlı dillerine kanmayın.

    YanıtlaSil
  20. Sanırım burdaki en büyük sorun plaja ulaşımdan kaynaklanıyor. Eğer kendi imkanlarınızla gidebiliyorsanız veya yukarıda yazan otobüs veya vapurla gidebiliyorsanız gidin. Çünkü İstanbul'da sadece kadınların denize girebildiği yer az.

    YanıtlaSil
  21. ben ankaradada gittim çok güzeldı denizi harıkaydı tek kelimeyle temizdi gayet tuzluydu deniz analarıyla kanka olduk bide deniz biraz çok dalgalıydı tehlıkelı bi deniz kimse giremez o yuzden çok gizli bi yerde sadece ben ve benim gibiler girebilir ama konyadan çok güzel gözüküyo bazı yorumculara göre konya plajı olarakta geciyo herkes haddini bilsin !!!!! Ayrıca behzat abiyi de denize girerken gördük soyadını söyledi çelik'miş ne bekliyosunuz kı dedi herkese selamları var. Bu mesajı okuyup 3 kişiye göndermezseniz 5 kişiye gönderin yoksa akşam yatağınızın altından cin çıkar bacığınızı koparır. İyi günler bağyanlar. Not: BEN SAKSI DEĞİLİM.

    YanıtlaSil
  22. arkadaşlar konyadaki plaja giriş 1 tl girmeyeni dövüyorlarmış. yukardaki arkadaşa katılıyorum yüzde yüz haklı ankaradaki plaj süpeeerrr !!!!!

    YanıtlaSil
  23. sn kmsin .s.s.s.s.s.

    YanıtlaSil
  24. ben poyraz köylü bi bayan olarak bu kötü yorumlara üzülerek katılıyorum 5-6 senedir malesef bu turlar yüzünden kapasitesinden fazla dolup taştı.Duyan geldi duyan geldi şu anda rezil durumda....Evden plaja ve denizin içindeki kalabalığa baktıkça başım dönüyor..
    Ama eski halini bilenler varsa, sadece köyün gençleri ve bayanlarının kullandığı sakin,muhteşem köşemizdi
    Deniz cam gibiydi... (şimdi sadece balkondan bakabiliyoruz)
    Plajın Denizin kötü olduğunu düşünenler daha fazla paylaşsınlar fikirleri deniz, plaj,güzel köyüm bu kalabalığı kaldırmıyo malesef...
    Köşemiz yine köyümüze kalsın.Bari biz burnumuzun dibindeki denizimizden olmayalım..

    YanıtlaSil
  25. Eğer tavsiye etmiyorsanız neden konusunu yayınladınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'da kadınların gidebileceği plajların sayısının kısıtlı olması nedeniyle bu kötü plaj bile en iyi alternatiflerin arasında bulunduğu için.

      Sil
    2. Alternatif mi!?şaka mi? Kim böyle bir yerde gününü rezil etmek ister!! Deniz pis ve kayalıklarla dolu, kumsal denilen bir yer yok zaten.heryerden isteyen herkes rahatlikla izleyebilir fotoğraf ve video cekebilir. Uyduruk bir branda ile sozde kadinlar plaji yapmislar yandaki karma plajda oturdugun yerden bile goruyorsun bayanlari! Ulasim berbat, 21kisilik araclara 25 kisi bindiriyorlar cocuklari saymiyorum bile, ben saymiyorum ama onlar kucakta olsa bile sayip para almayi biliyorlar.tam anlamiyla rezalet bir yer.

      Sil
  26. bende gecen sene gittim rezil bir yerher taraf pislik icinde plaj diye bisey yok ortada bìrak sezlongu havlunu serecek kumsal bile yok ayrìca araya bir branda sermisler orasıda karısık giriyodu artı ben beykozu poyraz köyu cok severim cok sasırttı beni bu durum calısmalara devam seneye biseyler duzelir umarım

    YanıtlaSil
  27. biz ne nerde yüzücez

    YanıtlaSil
  28. Güzel mekan Boludan gittik aile minübs kiralayp onnumara mekan tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  29. Bu yaz iki kere gittik. Sadece kadınların denize girdiği yerler az olduğu için mecburen gittik. Yoksa bu çileye başka hiçbir sebeple dayanılmaz.

    YanıtlaSil
  30. Oho kesin gitmeliyim erkekleri alıyolarmi

    YanıtlaSil
  31. Bakalım bu yaz böyle kötü bir işletme görecek miyiz.

    YanıtlaSil
  32. 2013 yılında aynı rezilliklerle karşılaşmayız umaraım. Tekel olduğu sürece devam edecek gibi görünüyor rezalet.

    YanıtlaSil
  33. Biz ZENGİL TURİZM olarak 2004 yılından beri Şile Ağva Sofular köyü Poyraz köy bayanlar plajına okul sezonu kapandığı tarih'ten itibaren deniz turları yapmaktayız. İSTANBUL Anadolu yakası tüm semtlerden Avrupa yakası için talepler doğrultusunda sezon boyunca turlar düzenlenmektedir. irtibat telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.0 216 621 24 80 Cep:533 391 04 99

    YanıtlaSil
  34. HERGÜN SAAT 7:00-7:30 DE KADINLAR PLAJI POYRAZKÖY E ücretsiz SERVİSİMİZ VARDIR PLAJA GİRİŞ ÜCRETİ SADECE 20 TL DİR TEL: 0532 508 37 57 -532 424 69 93

    YanıtlaSil
  35. http://www.facebook.com/KadinlarPlajiPoyrazKoy?ref=hl

    YanıtlaSil
  36. 2013 yılında da turrlar devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2013 yılında da turlar devam etmektedir.

      Sil
  37. ben ümranıyeden plaja nası gıdebılırım servısı varmı? ücret nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul'un birçok yerinden olduğu gibi Ümraniye'den de servisler mevcuttur.

      Sil
  38. https://www.facebook.com/beykozkadinlarplaji#anadkadınlar plajı beykoz poyraz keye sorunsuz.rahat kolay ve ucuz nasıl ulaşabilirim derseniz bizmle irtibata geçin ne kadar haklı oldugumuzu göreceksiniz ERTAŞ TURİZİM olarak bu konuda iddalıyız irtibat telefonumuz 0542 671 43 65

    YanıtlaSil
  39. ulaşım ,ç,n irtibat tlfonumuz 0542 671 43 65

    YanıtlaSil
  40. Ben cumartesi gittim gittiğime de bin pişman oldum deniz kayalık doğru düzgün adım atamıyorsunuz bayanlar plajına plaj demeye bin şahit lazım çevre düzenlemesi sıfır ve pislik içinde. Denizde zaten çok pis Mülteci kampı gibi bi yer paranıza yazık gitmeye değmez.

    YanıtlaSil
  41. gideceği olan insanlarda vazgeçtiler sanırım :d

    YanıtlaSil
  42. ulasım ıcın mavıtur olarak hızmet vermekteyız ulasım ıcın bızı arayın 05327141024 05324032188

    YanıtlaSil
  43. Ne güzel kadinlar pilajina gidicektim . Şimdi denize ben nere gidim

    YanıtlaSil
  44. Şu anki durumu nasıl yakın tarihte giden varmı

    Bilgi verirse.çok iyi olur

    YanıtlaSil
  45. Sevmeseniz de gideceğimiz tek yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giderseniz yorum yapin lutfen. Sariyer altinkum plajina da gidebilirsiniz bu arada. Burdaki yorumlara bakilirsa orasi buranin yaninda iyi kaliyo :)

      Sil
  46. bu hafta sonu gidecez akrabalarla plajin son halini bilen varmi??

    YanıtlaSil
  47. Yorumları okuyunca vazgeçtim insan bi düzgün yapmaz mı ya

    YanıtlaSil
  48. Giderseniz yorum yapin lutfen. Sariyer altinkum plajina da gidebilirsiniz bu arada. Burdaki yorumlara bakilirsa orasi buranin yaninda iyi kaliyo :)

    YanıtlaSil
  49. Giderseniz yorum yapin lutfen. Sariyer altinkum plajina da gidebilirsiniz bu arada. Burdaki yorumlara bakilirsa orasi buranin yaninda iyi kaliyo :)

    YanıtlaSil
  50. bu yıl giden yok mu 2012 de arkadaşlarla gidip çok eğlenmiştik keyifli ve gayet güzeldi bu yıl tekrar gitmeyi düşünüyodum çok mu kötü acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz aynı deniz sonuçta. Değişen tek şey 3. köprü inşaatı ki biraz uzağında kalıyor. Değişen birşey olmayacağını düşünüyorum.

      Sil
  51. Bugün ilk defa gittik ailecek gittiğimize de bin pişman olduk!
    25₺ verip Avrupa yakasından poyrazköy plajına gidiyoruz ve girişte masalar icin bi 25₺ daha istiyorlar
    Olmaz deyince onlara göre "piknik alanı" bize göre üzeri kabak gibi açık çimlenmiş çakılların üzerinde yiyebilecegimizi söylediler
    Neyse dedikten ve Beynimize Gunesi yiyerek yerleştikten sonra Yüzmek için denize girmemizle ayak parmaklarımızı yarmamız bir oldu
    Plajı Kumla dolu bir denizin içi nasıl oluyor da bu kadar keskin kayalarla dolu anlamadık
    Içindeki sazlık yosunlar ve gelenlerin yarattığı pislik de cabası!
    Bu kadar şikayetin yanında bizi getiren turun hatalarını görmezden geldik artık siz düşünün

    YanıtlaSil
  52. Çok berbat bir yer aynen taş dolu ayrıca girişte ucret ödedikten sonra size fiş veriyorlar fiş doğayı koruma derneği gibi birşeyler yazıyor ve fiste 5 tl yazıyor fakat ustune kaşeyle 7.50 tl kaşesi basmışlar çıkışta sordum neden böyle diye fişler eski maliyeye kayıtlı bitmesi lazım bu yuzden kaşeyle bastık gibi saçma bir açıklama yaptılar bunu maliyeyede vergi dairesinede danisacagim ve bildirecegim fislerinize bakın ve şikayet edin

    YanıtlaSil
  53. Tesettürlü Bayanlar için yazıyorum özellikle
    Tesettür açısından kesinlikle güvenli değil erkekler plajının yanında zaten arada mesafe falanda yok

    YanıtlaSil
  54. Hayatimda boyle berbat yer gormedim ilgisiz saygisiz pis igrenc bi plaja girerken para aliyorlar giriyosn bidaha icerde oturdugun sandalyeye kadar para aliyorlar fakat hakkini veremiyorlar deniz desen kum cakil dolu parcalaniyo heryerin etraf pis erkekler iceri girip bakiyor soyledigmiz zamanda girerler hakki var diyor yani saygisiz edepsiz pislik biyer begenen varsa hic guzel yer gormemis galiba

    YanıtlaSil
  55. Ağustos 2015 te gittim ve Kesinlikle tesettür açısından güvenli değil. Erkekler plajının yanında ve arada sadece paravan var mesafe falan yok görülmesi rahat. İlerilere gittik karşıdan tekneler geçiyor 3. köprünün yapımı görünüyor. Aşırı kalabalık oluyor plajda küçük oldugu için. İleriler çok pis ama temiz yerde erkekler görür ve zaten yer yok full dolu oluyor ve şezlong bulamazsınız. Duşa da giremedik :D

    YanıtlaSil
  56. Daha bugün gittik.Keşke gitmeden önce yorumlarına baksaymışım çok pişman oldum.Sözde KADINLAR PLAJI!!!Sahilin bir köşesine kıytırık bir branda çekmişler ki çok da yüksek değil kötü niyetli biri rahatlıkla gözetleyebilir ve denize girseniz yan taraftaki evlerden kolaylıkla görünüyor.Karşıdaki tekne ve gemileri hiç demiyim.Hatta deniz bisikletinin biri fazla ileri gidilmesin diye çekilen iplerin dibine kadar geldi ve uyarılara rağmen uzaklaşmadı bir an acaba yanlış yere mi getirdiler burası değil miydi kadınlar plajı diye düşünmedim değil.Ve o kayalar..Kimi kaygan kimi sivri kayalar, ayaklarımızı mahvetti.Velhasıl kafasında oraya gitmek gibi bir düşüncesi olan varsa yol yakınken geri dönsün.Birtek benim düşüncem değil oraya gelen kadınların ekseri bu konuyu konuşuyordu.Ha ben her türlü girerim benim için sorun olmaz diyorsanız buyrun plaj orda.Sonra bu sözlerimi hatırlar son pişmanlık neye yarar şarkısını söyleyerek yüzmeye çalışırsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum çok kötü bir yer

      Sil
  57. Biz üç kız gittik. Ve yorumları okumamistik! Keske okusaydik bu kadar olmaz... ben karma plajdada denize giren biriyim ama yanımdaki iki kiz turbanliydi. Defalarca arayip kesinlikle erkek görmüyor dimi dedik. Kesinlikle kimse sizi görmeyecek tarzi cevaplara guvenerek gittik ve onlar da bikini giydi. Gerek deniz bisikleti, gerek tekneler olsun yanasiyor plaja. Biz onlari gorebildigimize gore onlar da bizi goruyodur. Kadinlar plajı denmesinin hicbi esprisi yok zaten karma plajla arada bir branda var. Ayriyetten deniz tabiri caizse bok gibi. Suyun dibinde tarla var resmen otlar bitmis. Taslar kayalar ayaklarimiz hep kesildi. Ve servis soforu bizi aldığı yere birakmadi ustune ustun paranizi ben vereyim de minibuse binip gidin dedi! Kesinlikle o adama hakkimi helal etmiyorum çünkü arabadaki herkesi evin onune bıraktı ve bizi yurume 20dklik mesafede birakti. Yanmanin acisiyla bi de koca cantalarimizi tasidik. Ayrica millet oraya buraya isemis sicmis. Kisacasi plaj cok kotu. Gitmeyin kardeslerim. Bu da icime dert olduydu. Sizlerle paylaşmak istedim

    YanıtlaSil
  58. Berbat bi yer dün gittik arkadaşlarla verdiniz paraya yazık oldu.denizin içinde kayalardan ayaklarımız hep yara içinde doğru düzgün oturacak yer yok masa paralı şezlong aynı şekilde can kurtaran bile yok.servisi ayrı bi dert ayrıca kapalı olanlar için hiç güvenli değil.ücretsiz bile olsa bidaha gitmem

    YanıtlaSil
  59. Berbat bi yer dün gittik arkadaşlarla verdiniz paraya yazık oldu.denizin içinde kayalardan ayaklarımız hep yara içinde doğru düzgün oturacak yer yok masa paralı şezlong aynı şekilde can kurtaran bile yok.servisi ayrı bi dert ayrıca kapalı olanlar için hiç güvenli değil.ücretsiz bile olsa bidaha gitmem

    YanıtlaSil
  60. Berbat bi yer dün gittik arkadaşlarla verdiniz paraya yazık oldu.denizin içinde kayalardan ayaklarımız hep yara içinde doğru düzgün oturacak yer yok masa paralı şezlong aynı şekilde can kurtaran bile yok.servisi ayrı bi dert ayrıca kapalı olanlar için hiç güvenli değil.ücretsiz bile olsa bidaha gitmem

    YanıtlaSil
  61. Dün arkadaşlarımla gittim çok kötü bir yer denizin içinde kayalar ayağımızı hep yara yaptı giriş te zaten 25 tl veriliyor onun dışında masalar paralı şezlong aynı şekilde doğru düzgün oturacak bir yer bile yok.servisi ayrı dert hiç temiz bir yer değil ayrıca kapalılar için güvenli değil

    YanıtlaSil
  62. Berbat bir yer gitmeyin

    YanıtlaSil
  63. Kesinlikle gitmeyin berbat bir yer

    YanıtlaSil
  64. Ulaşım için bizi arayabilirsiniz mavitut93 turizm. 0532 714 10 24

    YanıtlaSil
  65. Dogma buyume beykozluyum poyrazdada arkadaslarim oldugu icin cogu yazi orda gecirdim en son gitmemin ustunden 5 sene gecti goruyorumki hicbirsey degismemis.kapali degilim ama rahat etmek icin kadinlar plajinada cok kez gittim.guvenlik olarak iyiydi onceden tekne yunus yaklastirmiyorlardi.karma plaj zaten pisti ama kadinlar plaji yukarda birininde bahsettigi gibi deniz degilde tarlaymista su basmis orayida plaj yapmislar gibiydi..kopruden dolayi bakim yapmislardir diye dusunuyordum ama yanilmisim demekki.mecburiyetten gidicek olan varsa yunus kiralayip limana yaklasarak denize girsin(yuzme bilenler) onun disinda denize giremezsiniz zaten derin yerde en azindan ayaginiz kesilmez.yazik bir havuzumuz vardi onuda berbat ettiler kadin-erkek-cocuk ayri olmus.cocugumla bile gidemiyorum

    YanıtlaSil
  66. bu yaz gitmeyi düşünüyorum giden varmı nasıl bir yer eski yorumlara göre değişmişmi yoksa hala aynımı altınkum mu daha iyi burasımı yanıtlarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  67. istanbul poyrazkoy kadınlara özel plaj turlarımız başlamiştir.detaylı bilgi için tıklayın
    http://www.poyrazkoykadinlarplajim.com/

    YanıtlaSil
  68. poyrazkoy kadınlar plajımıza gitmek isteyenler için irtibat 05399614269
    POYRAZKÖY KADINLAR PLAJI | EGEMEN TURİZM
    Beykoz Poyrazköz Kadınlar Plajı. EGEMEN TURİZM ile Avrupa yakası 30 TL ve Anadolu yakasından sadece 25 TL www.poyrazkoykadinlarplajim.com

    YanıtlaSil
  69. Poyrazkoy bayanlar plajının tam adresi nedir biri yardımcı olabilir mi lütfen

    YanıtlaSil
  70. Bu yil giren var mi acaba temizlenmiş mi ona gore bu hafta gitmeyi düşünüyoruz

    YanıtlaSil
  71. Bu yil giren varmi acaba bu hafta gitmeyi düşünüyoruz 4 kişi temizlenmiş mi

    YanıtlaSil
  72. Yorumları okuyup gitmekten vazgeçtik. Önerebileceğiniz bir kadınlar plajı var m?

    YanıtlaSil
  73. Aynen katılıyorum yorumlara çok pis biyer bugun gittim ayriyeten yılan gördüm çok korktum o kadar denize gittim burda yilan cikti karşima pislikten olsa gerek

    YanıtlaSil
  74. Kardeşimle 4 gün önce gittik poyrazköy bayanlar plajına. Hafta içi olduğu için sakin sayılmazfı ama çok curcuna değildi. Denizin temiz olduğunu söyleyemem berrak değil yosun var ama girilmiycwk gibi değildi yani idare eder. Kumsalı var. Şezlong ücretli olması çok saçma, karma olanda ücret aldıklarını sanmıyorum şezlonglar ortadaydı çünkü. Ciddi ticarete dökmüşler nasılsa bayanlar gelmek zorunda başka plaj yok diye. Sular kesiliyo falan. En kötüsü deniz bisikletiyle açılanlar çok rahat bayanlar tarafına bakabiliyor. Anons ediliyo hani geçmeyin diye ama olan oluyo sonuçta. Biz en kıyıdaydık o yüzden görünme sorunu çekmedik ama girişe yakın duranlar için sıkıntı. Kabinler ve duş da girişe yakın olduğu için mecbur gitmen lazım o zaman baya canım sıkıldı doğrusu. Yani demem o ki gidilecekse hafta içi ve en uç kıyı tarafına gidilirse güneşlenilip iki suya girilebilir bir yer. Giriş de 7.30 tl

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler