Elio Sedef
17:39

Elio Sedef


Elio Sedef, İstanbul Prens Adaları’nın en küçüğü olan Sedef Adası’ında yaz aylarında restoran ve plajıyla hizmet veren, sevdiklerinizle, dostlarınızla yada iş arkadaşlarınızla rahatlıkla gidip güzel vakit geçirebileceğiniz yerler arasında bulunmaktadır. 
Bostancı ve Adalar’dan kalkan özel Elio tekneleriyle Elio Sedef’e ulaşılabilirken, özel tekne sahipleri işletmenin önüne teknelerini demirleme imkanına sahiptir. Büyükada’dan kalkan teknelerle de Sedef Adası’na 7 dakika içerisinde ulaşmak mümkün. 
Marmara Denizi’nde bulunan Sedef Adası’nın Büyükada tarafına bakan kısmında  yer alan Elio Sedef’in plaj bölümünde hafta içi günlerinde ücretsiz olarak denize girebilirken, hafta sonunda 50 lira ücret ödemeniz gerekmektedir. Sedef Adası’nın konumu itibariyle genellikle deniz biraz serin olmaktadır. Akdeniz mutfağını ağırlıklı olarak sizlere sunan Elio Sedef Restaurant Adalar ve İstanbul manzarası karşısında taze balık yeme imkanı sunmaktadır. 
300 kişi kapasitesi bulunan mekanda toplu organizasyonlar yapabilir, düğün ve davet organizasyonları rahatlıkla düzenlenebilmektedir. Yemekleri oldukça lezzetlidir fakat fiyatı da lezzetle doğru orantılı olarak yüksektir. Pazartesi günleri hariç diğer günlerde canlı dj performansının sunulduğu yer olan Elio Sedef Restaurant haftanın her günü açıktır. 
İstanbul’un elit mekanlarından biri olan Elio Sedef’e giderken spor giyinmeniz önerilir. Çam ağaçlarının kokularının denizle karıştığı noktada doğayla iç içe denize girme ve güzel yiyebileceğiniz bir ortama sahip olan Elio Sedef, imkanlarınız dahilinde en az bir kere gitmeniz gereken yerler arasındadır.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler